Curs de cerques Bibliogràfiques Genèriques i Pràctica Basada en l’Evidència

Ens agradaria fer difusió de la 2a edició del curs en línia de Investén-isciii. El propòsit d’aquest curs és oferir-vos, als professionals de la salut, un espai per adquirir els coneixements i habilitats en la recerca de coneixement nou com a la recerca d’evidència per a la pràctica clínica. El curs consta de 50 hores lectives. Estan dividits en 6 unitats, formades al seu torn de 4 o 5 lliçons, i constant en cada lliçó d’un vídeo d’uns 5 minuts (el contingut del vídeo apareix per escrit i les diapositives dels vídeos estaran també disponibles).

Tot el material que es vaig emprar en el curs estarà disponible en tot moment i es podrà descarregar. Al final de cada unitat hi haurà una autoavaluació amb preguntes tipus test.

A més, es farà una avaluació final que al costat de les autoavaluacions donaran la nota final del curs, valent així l’avaluació final un 80% de la nota i les autoavaluacions un 20%. No hi ha un horari fix per a realitzar el curs, l’únic que s’estableix és una data d’obertura i una de cloenda, havent 3 mesos per realitzar el curs.

El termini de preinscripció és del 24 de juny al 21 d’agost de 2019 (20h GMT). Per inscriure’t, només has de registrar mitjançant el formulari que tens aquí.

La durada del curs és del 05 de setembre al 31 d’octubre de el 2019.
El preu del curs és de 70 €.


Només hi ha 100 places disponibles i quan es realitza el formulari hi ha dues maneres de pagament: en el moment en què es realitza la sol·licitud a través d’un enllaç de PayPal o per transferència bancària. A aquesta segona modalitat de pagament se li proporcionen a 3 dies per fer l’ingrés. Passats els 3 dies, es procedeix a esborrar la sol·licitud si no s’ha realitzat el pagament. La persona que no mani en aquests 3 dies el justificant del pagament, haurà de tornar a inscriure i enviar el justificant per assegurar-se la plaça.


Per obtenir més informació, pots consultar el díptic del curs aquí. Si tens algun dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu [email protected]

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore