Oberta la convocatòria dels Premis Metas 2019

La revista Metas de Enfermería convoca la 21a edició dels seus premis de recerca infermera, que doten al treball guanyador amb 6.000 euros.

L’objectiu d’aquests premis és potenciar la tasca científica infermera a través de l’experiència dels propis treballadors i el seu entorn.

Com cada any, l’estudi guanyador serà guardonat amb un primer premi de 6.000 euros; també s’atorgarà un accèssit dotat amb una subscripció anual a Enferteca, la major Biblioteca General d’Infermeria.

Bases del certamen
Consulta aquí els requisits per participar en els Premis Metas 2019, amb els quals es persegueix el propòsit de reunir treballs basats en el rigor científic.

Igual que en edicions anteriors, les investigacions podran tractar sobre qualsevol àrea de coneixement de la infermeria, i els participants hauran de presentar-les, sense que continguin noms o qualsevol altra dada que pugui permetre la identificació de la seva autoria o de de les possibles persones objecte de estudi o sota pseudònim, abans del 10 de setembre de 2019. Els treballs hauran de ser inèdits i estar escrits en llengua espanyola.
El jurat estarà format per membres del Comitè Editorial, del Consell Assessor i del Comitè Científic de la revista, així com per professionals d’infermeria externs a l’editorial i experts en investigació, que constituiran, com a mínim, el 50% dels membres del jurat.

La decisió dels Premis Metas serà inapel·lable i es farà públic al mes de desembre, a través de Metas de Enfermería i el Diari DIUEN (https://www.enfermeria21.com/diario-dicen/). La data de lliurament del guardó als guanyadors queda encara per estipular.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore