VII Jornada de Vacunes de l’AIFiCC

La jornada que es celebrarà el dia 6 de juny de 2019 a l’Auditori Municipal de Terrassa té l’objectiu d’aplegar professionals sanitaris que tinguin interès per les vacunes, ampliar coneixements i posar en comú experiències.

Enguany tindrem temes com la vacunació en persones amb malalties cròniques, les novetats en la vacunació de meningococ o dels casos de les malalties que un cop controlades, tornen a reaparèixer.

També us oferim eines que ens han d’ajudar a comunicar-nos millor amb les persones que tenen indicada la vacunació.

I per finalitzar la jornada us demanarem la vostra participació en el taller, per aprofundir en els casos que ens trobem en la pràctica diària i que basarem en les indicacions del Manual de vacunacions de Catalunya de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Per tot això comptem amb professionals de diferents vessants i experts en la matèria.Esperem que els temes a tractar siguin del vostre interès i que la jornada de treball sigui profitosa.

Us esperem a Terrassa

Reconeixement d’interès sanitari per l’Institut d’Estudis de la Salut (IES) i sol·licitada acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore