Resum de la 2a Tarda de Gestió de l’AIFiCC

El passat 2 d’abril, l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) va acollir la 2a sessió de Les tardes de gestió de l’AIFiCC organitzades pel grup de Gestió d’aquesta Associació.

Una trentena de sòcies i socis es van donar cita al voltant de l’Honorable Consellera de Salut de Ses Illes, Patricia Gómez, a la seu de l’AIFiCC.

Va ser una trobada informal, on l’Honorable Consellera, Patricia Gómez, que també és infermera, va explicar com està dissenyat i com funciona el model d’Atenció Primària a Balears. En aquest sentit va destacar, entre altres qüestions, el paper fonamental que les infermeres de primària tenen dins el sistema de salut de Ses Illes, així com el pressupost que des de la Conselleria que ella dirigeix es destina a la primària, que arriba a un 23%, un percentatge superior al que s’està dedicant a Catalunya.

Després de l’exposició inicial de la Consellera de Salut de Ses Illes, les assistents van poder preguntar entorn a dubtes sobre el paper de les infermeres a l’atenció primària, tot comparant el sistema de salut, de primària i de gestió de Balears i el de Catalunya.

Va ser una trobada de dues hores, que van resultar molt interessants i profitoses per les sòcies i socis de l’AIFiCC.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore