Curs d’actualització pràctica en infermera familiar i comunitària FAECAP

El curs d’actualització pràctica en infermera familiar i comunitària de la FAECAP ha estat dissenyat per un grup d’experts que ha dissenyat un temari amb 65 temes, extrets del programa formatiu de l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària publicat al BOE. Es basa en un programa de treball des d’un estudi autònom, sense determinar temps per temes ni per test.

El curs està format per una plataforma de formació per a l’autoaprenentatge, en totes les competències de la Infermera Familiar i Comunitària, així com, en l’entrenament personal, tant en la capacitat de lectura ràpida de les preguntes, comprensió lectora de preguntes i presa de decisions.El curs estarà actiu des del 4 d’abril de 2019 fins a la realització de l’última prova de la via excepcional. En el cas que finalitzem el 31/12/2019 i el Ministeri no publiqui la data de l’examen de la prova de la competència, la plataforma de formació es mantindrà oberta però sense el suport tècnic fins el 10/03/2019, moment en el qual es donarà per finalitzat aquest curs (de prosseguir sense dates d’examen).

Descarrega el programa aquí

+ Més informació

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore