Segona edició de Les Tardes de Gestió de l’AIFiCC comptarà amb la Consellera de Salut de les Illes Balears

La Honorable Sra. Consellera de Salut de les Illes Balears, Patrícia Gómez, participarà a la segona edició de Les tardes de Gestió de l’AIFiCC, que es farà el proper dimarts 2 d’abril entre les 16.30 i les 19.00ha la seu de l’Associació.

Diplomada en infermeria per la Universitat de les Illes Balears. Màster en Gestió i Planificació Sanitària per a Directius de Salut per la Universitat Europea de Madrid. Des de l’any 2011 i fins a ser nomenada consellera de Salut, el juliol de 2015, ha estat infermera d’Atenció Primària de Mallorca.

Les tardes de gestió ens permetran durant una estona conversar i reflexionar amb un convidat/da expert sobre temes de lideratge i gestió.

Un espai per exposar dubtes i neguits entorn a la professió  de la infermera d’ Atenció Primària: com estem, quina situació tenim, quantes infermeres hi ha en llocs de presa de decisions… En definitiva debatre tots aquells temes que ens interessen i ens afecten directament.

Us convidem a ser-hi i parlar en primera persona amb la responsable dels serveis de salut de les Illes.Reserveu-vos l’agenda: 2 d’abril de 16.30h a 19h a la seu de l’AIFiCC al C. Balmes, 172 1r 2a de Barcelona (Com arribar).

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore