Recomanació Essencial: Anàlisis microbiològiques i ferides cròniques

Paco Cegri, membre del grup de nafres i ferides de l’AIFiCC ha col·laborat en la recomanació Anàlisis microbiològiques i ferides cròniques del projecte Essencial.

Les principals conclusions de la recomanació senyalen què, en les ferides cròniques no es recomana realitzar rutinàriament l’anàlisi microbiològica, excepte quan hi ha sospita clínica d’infecció de la ferida. A més a més s’ha de tenir en compte què el diagnòstic d’infecció de les ferides cròniques és, principalment, clínic, i què en pacients amb alt risc de disseminació de la infecció es recomana realitzar anàlisi microbiològica davant de sospita d’infecció local de la ferida crònica.Consulta tota la informació de la recomanació al web de l’Essencial

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore