AIFiCC s’adhereix a la Campanya #NursingNow

La Campanya Nursing Now. Aquesta campanya, en col·laboració amb el Consell Internacional d’Infermeres i l’Organització Mundial de la Salut està dirigida per la junta integrada per infermeres i no infermeres de 16 països diferents. La campanya és un programa del Burdett Trust for Nursing

Segons afirmen a la seva campanya, <<les infermeres són el centre de la majoria dels equips sanitaris, i tenen un paper fonamental en la promoció de la salut, la prevenció i el tractament de malalties. Com els professionals de la salut més propers a la comunitat, tenen un paper particular en el desenvolupament de nous models d’atenció basats en la comunitat i el suport als esforços locals per promoure la salut i prevenir malalties>>.

Nursing Now es basa en les conclusions de l’informe Triple Impact. L’informe conclou que, a més de millorar la salut a nivell mundial, l’enfortiment de les infermeres contribuirà a millorar la igualtat de gènere, ja que la gran majoria de les infermeres encara són dones i generen economies més fortes.Podeu consultar tota la informació al web NursingNow i fer suport a través de les xarxes socials

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore