Curs Online EVICT sobre el nus cànnabis-tabac. Primera edició 14 gener de 2019

El Projecte EVICT inicia les activitats formatives previstes per a la seva cinquena fase, en col·laboració amb el CNPT i FAECAP. Aquest mes de gener comença el curs online sobre el “nus” tabac – cànnabis de 25 hores, dirigit a professionals sanitaris. Aquesta activitat és gratuïta, atès que compta amb el finançament del Pla Nacional sobre Drogues, i està acreditada pel Sistema d’Acreditació de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Data de realització de la primera edició: 14 de gener al 17 de febrer de el 2019.

Tindran prioritat per a poder realitzar la formació les persones que siguin col·laboradors del Projecte EVICT, o membres del CNPT i FAECAP. Les persones que no puguin entrar en aquesta edició, passaran a formar part de la llista d’espera per a les següents edicions d’aquest any.Sol·licituds d’inscripció a través de [email protected] i entrant al formulari, indicant que si ets membre de FAECAP, i si escau, col·laborador/a del Projecte EVICT.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore