L'AIFiCC i la vocalia d'atenció primària del COIB, seguim treballant conjuntament per la infermeria familiar i comunitària

Davant de la situació d’invisibilitat de les infermeres d’Atenció Primària en el document d’acords presos per l’Institut Català de la Salut del 29 de novembre de 2018, L’AIFiCC i la vocalia d’atenció primària del COIB, seguim treballant conjuntament, tal com ens pertoca, per a millorar les condicions competencials i de desenvolupament professional de la infermera familiar i comunitària.

Tanmateix ens hem ofert per a fer un anàlisi conjunt amb l’ICS de les càrregues de treball, estructurals i de lideratge, que s’ha de traduir amb una millora de la qualitat de vida professional.

Durant aquests dies s'ha defensat, amb els posicionaments publicats, la professionalitat de la infermera que treballa a l’Atenció Primària en el si d’un equip interdisciplinar, apostant per un model integrador i que posi en valor les nostres competències.

Per aquest motiu us informem que buscarem aliances amb tots els actors del sistema de salut i sol·licitarem les trobades necessàries perquè se’ns escolti tal com ens mereixem.

Us anirem informant sobre l’evolució de les converses.

Vocalia d’infermeria familiar i comunitària del COIB
Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya

Barcelona, 3 de desembre de 2018

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore