El Gregorio Marañón premia els millors projectes de recerca d'Infermeria

La Direcció d'Infermeria de l'Hospital Gregorio Marañón ha organitzat una jornada en què s'ha atorgat una beca de als millors projectes d'investigació en Infermeria.

S'han presentat 41 sol·licituds de tot Espanya i es fallat a favor de dos projectes, unsobre un programa per al maneig de la depressió en pacients amb dolor crònic i un altresobre la visita infantil a UCI Pediàtriques com a contribució a millorar l'afrontament familiar.

Un dels projectes guanyadors ha estat el projecte de Germán López-Cortacans, del Centrede Salut Salou, que sota el títol “Anàlisi de cost-efectivitat i cost-utilitat d'un programa per a la millora del maneig de la depressió i el dolor musculoesquelètic crònic en Atenció Primària” que aborda un programa dirigit per infermeria per a l'abordatge grupal que integra el dolor musculoesquelètic crònic i la depressió.

Consulta tota la informació dels premis aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore