Sòcies d’AIFiCC premiades per la Societat Catalana de Gestió Sanitària

El passat dia 24 es va fer entrega de la primera edició dels premis als millors projectes de coordinació i integració sanitària de Catalunya.  

Entre les sòcies d’AIFiCC que han estat premiades, està la Coral Fernández, una de les autores del projecte “Implantació del Programa d’insuficiència cardíaca comunitària. Un model integral i transicional, sense parets, entre l’atenció primària i l’atenció hospitalària a l’àrea del servei d’atenció primària Delta del Llobregat, de la gerencia territorial metropolitana sud, de l’Institut Català de la Salut”, guardonat amb el primer premi als projectes liderats des de centres d’atenció primària, dotat amb 4.500 euros.  

També han estar premiades les sòcies Mireia Boixadera, membre de la Junta de l’AIFiCC, i Lourdes Garcia, que consten com autores, entre d’altres professionals de l’Atenció Primària, del projecte “Nefromar: ruta asistencial de la malaltia renal crónica en l’àrea integral de salut Barcelona litoral Mar” i que ha obtingut el segon premi als projectes liderats des d’hospitals, centres sociosanitaris i centres de salut mental, i que està dotat amb 1.500 euros. 
 

Finalment pel “Projecte gift: grup d’incontinència fecal de Terrassa” les sòcies Montse Chicote, Meritxell Coll i Conxita Jiménes, que estan entre les autores d’aquest projecte, premiat amb el segon premi als projectes liderats des d’una organització sanitària integrada o xarxa de centres, i dotat amb 1.500 euros.  

A totes elles, la nostra enhorabona.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore