Premis Beca Bertha 2018

El projecte , “Disseny, implementació i efectivitat d'un programa de suport a cuidadors i cuidadores de persones amb demència a la ciutat d'Amposta: Escola del Cuidar”, liderat per la sòcia d’AIFiCC, Ester Gavaldà, i amb participació també de les sòcies Núria Brunet i Maria Teresa Irigoyen ha guanyat la Beca Bertha 2018. De fet, el projecte el signen 5 infermeres de l’ICS  de Terres de l’Ebre, a més de les sòcies d’AIFiCC signen el projecte, Mar Lleixa i Begoña Tomàs.
El projecte guanyador pretén avaluar l'efectivitat de l’ Escola del Cuidar en la qualitat de vida, la sobrecàrrega, l'autoeficàcia i el grau de suport social dels cuidadors comparant aquests paràmetres abans i després de la intervenció.
La Beca Bertha 2018 la convoca el Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya per impulsar la recerca infermera amb impacte social.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore