Les III Jornades dels Grups de Treball de l’AIFiCC permeten compartir coneixements i objectius

El passat divendres 16 de novembre els grups de treball de l’AIFiCC van reunir-se al Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona per compartir experiències, coneixements i objectius de treball.
La jornada va iniciar-se amb la taula inaugural on van participar Alba Brugués, com a presidenta de l’AIFiCC, Marta Serdà qui va coordinar l’organització de la Jornada juntament amb l'Ester Giménez, conjuntament quatre persones usuàries de la sanitat pública que van explicar com valoraven l’atenció i la relació amb la seva infermera.
La primera usuària que va intervenir va ser la Marta Duran, de 15 anys i que va explicar la relació amb la seva infermera de l’Institut on estudia, dins el Programa Salut i Escola. Ella va explicar com d’important és poder-ne tractar temes que la preocupen, donant especial valor a la confidencialitat.
En Vicent Pascual, professor de 41 anys i pare de d’un nen i una nena va narrar la seva experiència amb les infermeres del CAP. També hi van participar en Ramon Albesa, de 90 anys,  i la Teresa Albesa de 40 anys. Pare i filla, usuaris habituals del CAP van destacar la tranquil·litat que els donava la proximitat i professionalitat de la seva infermera. De fet, tots els usuaris van destacar com a principals valors que els ofereix la seva infermera: la proximitat, la pedagogia, la comprensió, la paciència i el vincle que s’estableix.
Després de la pausa pel cafè, va venir el torn de la presentació de les principals línies de treball dels diferents grups. L’objectiu: que tothom conegui que fan els altres grups, i alhora animar als assistents a formar-ne part.
La jornada va servir també per filmar els vídeos de presentació de cada grup de treball de l’AIFiCC, que ben aviat veuran la llum a les xarxes. A la part final de la Jornada, l’infermer i monologuista Tian Lara va posar un merescut punt final ple d’humor a una jornada intensa de feina.
Abans de donar per finalitzada la trobada, i per primera vegada, es van lliurar un premia al grup de treball amb la millor trajectòria i línia de futur que va serp per al grup de Vacunes.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore