Innovation Days (i-Days)

A la Universitat de Barcelona participa en un projecte comunitari europeu. El projecte el lidera a Barcelona la Dra. Victòria Morin, infermera, i hi participen diversos professors de la mateixa universitat. En aquest projecte col·labora la Lorena Villa, membre del grup de Recerca AIFiCC i professora associada a la Universitat de Barcelona.

Shape U Up és una xarxa europea de campus universitaris que apodera als ciutadans i permet als estudiants que es responsabilitzin de la seva pròpia salut i esdevinguin catalitzadors i multiplicadors del canvi social i de comportament en les seves comunitats. Shape U Up es focalitza en un objectiu oblidat de les intervencions de salut pública: els ciutadans joves (18-30 anys), els hàbits poc saludables i conductes de risc són una preocupació creixent per als professionals de la salut i els responsables polítics.
Shape U Up fomenta activitats innovadores de promoció de la salut als campus universitaris i en les comunitats del voltant, involucrant als residents locals, però centrant-se principalment en la participació dels joves.
Entre algunes de les activitats que es realitzaran, si és l' Innovation Day.
Innovation Day és una jornada en què es convida a els estudiants que hi participin a proposar idees i solucions innovadors per a reptes relacionats amb l'àmbit de la salut. És tracta d'una iniciativa de l'EIT Health que enguany es porta per primer cop a Barcelona de la mà de la UB. També es realitzaran Sessions de Mindfullnes, sessions d'alimentació, activitat física, entre d'altres.
Data: 24/11/2018 09.00 h
Organitza: EIT Health i Universitat de Barcelona
Lloc: Edifici Històric, Aula Capella
Consulta tota la informació fent clic aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore