Dia Mundial de l'ICTUS

El proper 29 d'octubre dilluns celebrarem el Dia de l'Ictus 2018 al teatre Goya amb la Ictus Family Gospel, una coral creada especialment per l'ocasió, formada per persones de l’Associació Superar l'Ictus de Barcelona, de la Coral Sant Pau, de la Coral Taliqual d'Olot i de la coral de gòspel Twocats, sota la direcció de la Sònia Moreno. 
I ens hi espera una sorpresa !! Llestos per a conèixer els Superherois de l'Ictus? Aquest any us aconsellem que vingueu acompanyats dels petits de casa: néts, nebots, fills, cosins, amics i amigues, perquè al principi de l'acte us oferirem un espectacle teatral familiar per a tots els públics! Els nens podran conèixer el Roger, l'Arnau, la Paquita i el Dani que ens ensenyaran com guanyar l'ictus.   
L'acte serà presentat per la Beth Rodergas, actriu i cantant.
Vine amb nosaltres i confirma la teva assistència omplint aquest formulari . L'aforament és limitat.
Per qualsevol dubte connecteu amb [email protected]

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore