El proper 16 de novembre celebrarem la Jornada de Grups de treball de l'AIFICC

El proper divendres 16 de novembre al matí, al Col.legi Major Sant Jordi de Barcelona, realitzarem la “III Jornada de grups de treball de l’AIFiCC” sota el lema “Junts anem més lluny”  .
La Jornada, vol ser un reconeixement a l’esforç i temps dedicat a l’associació que les infermeres dels grups de treball fan de forma desinteressada i que sens dubte es tradueix en el creixement de la infermera de Família i Comunitària, i en l’increment de la nostra visibilitat a la societat en general i al sector sanitari en particular.
Aquest any, per primer cop, premiarem el grup de treball que presenti la millor línia de futur i que hagi realitzat les activitats més innovadores.
A més, volem que la jornada sigui un espai per dibuixar les línies de futur i que les infermeres que ho desitgin coneguin la tasca dels grups de treball i puguin incorporar-s'hi.
També comptarem amb l’experiència de persones usuàries dels serveis d’Atenció Primària que ens aportaran la seva visió i amb la intervenció de Tian Lara, infermer i monologuista.
Recordeu que la inscripció a la Jornada és gratuïta i la podeu fer fent clic aquí
Us hi esperem!!!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore