L'ICS publica la resolució de convocatòria específica del procés selectiu per a proveir places bàsiques de la categoria de diplomat/da sanitari/a en infermeria.

El passat 3 d'octubre el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, va fer pública aquesta convocatòria específica per a proveir places bàsiques de la categoria de diplomat/a sanitari/a en infermeria (subgrup A2) (codi d'identificació DSI LLIURE -2018).
      
La distribució de les places convocades per la categoria diplomat/a sanitari/a en infermeria és la següent:
Total de places convocades 3.301: 680 places corresponents a l'oferta ordinària d'ocupació per a l'exercici 2017 i 2.621 places corresponents a l'oferta d'ocupació pública addicional per a l'estabilització i la consolidació de l'ocupació temporal de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm. 7525, de 2017.12.29). Total de places reservades a persones amb discapacitat legal reconeguda: 268.
Consulta les bases de la resolució al DOGC adjunt.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore