Oferta laboral Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut

SLT194-18 Diplomat/ada salut pública, B-20.2, al Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública a Girona de la Sub-direcció Regional a Girona de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut (28.09.18)

El Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública a Girona de la Sub-direcció Regional a Girona del departament de Salut selecciona una persona per a ocupar un lloc de diplomat/ada, salut pública, B-20.2, per prestar serveis per excés o acumulació de tasques durant un període de 6 mesos.

Més informació AQUÍ

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore