Pautes per a l’harmonització de l’ús d’anticoagulants orals per a la prevenció de l’ictus i l’embòlia sistèmica en pacients amb fibril·lació auricular

El passat mes d'agost va publicar-se les <> per part del Consell Assessor de Medicació de l’Atenció Primària i Comunitària i Atenció Especialitzada. Aquesta guia està emmarcada en el Programa d’harmonització farmacoterapèutica de l'Àrea del Medicament del Departament de Salut, i té com a objectiu establir unes bones pràctiques en el maneig farmacològic en l'ús dels anticoagulants orals.
Són objectius de les pautes oferir una visió integral en l’aproximació farmacoterapèutica d’una determinada patologia, establir criteris de selecció de medicaments, proporcionar eines de suport consultables en la pràctica diària, unificar la informació en un document de referència i, en definitiva, reduir la variabilitat en la pràctica clínica per tal de millorar els resultats en salut.
Pots descarregar-te la guia aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore