INSCRIPCIÓ OBERTA: VII Jornades d'Actualització IFiC – Manresa'18

Data: 18 d'octubre de 2018
Data FI INSCRIPCIONS: 10 d'octubre de 2018
Lloc: Av. Universitària, 4-6 Manresa – Fundació Universitària del Bages (com arribar)

El proper 18 d'octubre celebrem les VII Jornades d'Actualització d'Infemeria Familiar i Comunitària de l'AIFiCC, a la Fundació Universitària del Bages (FUB) a Manresa, sota el lema “Fent camí per una nova infermeria més resolutiva, més eficaç”.

Al llarg dels últims anys, la disciplina infermera ha evolucionat en quant a formació i coneixements, això ha permès establir nous reptes que permetran millorar els serveis i l’atenció al ciutadà que atenem. Això requereix d’una formació i actualització de coneixements adequada que permeti una atenció de qualitat i autònoma pel maneig de la demanda aguda i prescripció infermera, de manera que siguem un referent pels pacients.

El camí ja està començat, només depèn de nosaltres les infermeres, que sigui llarg i constructiu. Hem demostrat sempre ser un col•lectiu molt professional, ara és quan hem d’obrir la nostra professió a la població, donar-nos a conèixer i sobretot estimar el que fem. Només si creiem en el que fem, podrem aconseguir el respecte i consideració que ens mereixem.

Us hi esperem!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore