Premis TIC 2018

La III Jornada TIC d'Atenció Primària, tindrà lloc el proper 5 d'octubre al Parc TecnoCampus Mataró-Maresme.
A partir de les 12h t'espera una sessió trepidant, plena d'experiències relacionades amb el món de les TICs i uns platós digitals amb informació de les últimes tendències en tecnologies i innovació, i tot ambientat en el mon del cinema.
Després, podràs trepitjar la catifa vermella de la Gala TIC a l'Hotel Atenea, que començarà a les 21h, amb sopar de gala i l'entrega dels premis científics i els relacionats amb els millors EAP i professionals TIC 2018.
Consulta tota la informació de la jornada i dels premis aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore