Recomanacions per al personal sanitari en contacte amb casos confirmats o sospitosos per la febre hemorràgica pel virus de l’Ebola

Aquest document conté un resum de recomanacions de protecció quan es proporciona assistència sanitària directa i no directa a malalts confirmats o sospitosos de FHVE, i està basat en les recomanacions del Protocolo de Actuación frente a casos sospechosos de enfermedad por virus Ébola del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials e Igualtat.
Davant d’un cas sospitós que compleix criteris epidemiològics i clínics de febre hemorràgica pel virus de l’Ebola (FHVE) i que acudeix a un centre sanitari, cal aïllar-ho, prendre les mesures de protecció adequades i realitzar la notificació urgent al Servei de Vigilància Epidemiològica (SVE) corresponent o al Servei d’Urgències de Vigilància Epidemiològica de Catalunya (SUVEC).
Consulta tota la informació al protocol que pots descarregar-te aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore