AIFiCC participa a la Setmana europea de la mobilitat sostenible i segura, del 16 al 22 de Setembre

El tema triat aquest any per la Coordinadora europea està centrat en la multimodalitat i el lema és:
#CombinaiMou-te.
La Unió Europea ens anima a fomentar l'ús i combinació de diferents models de transport en els desplaçaments urbans de persones i mercaderies, per aconseguir una major comoditat, rapidesa, estalvi i sostenibilitat.
L’AIFiCC, com a comissió institucional, aquest any també ens hi adherim i animem a totes les associades i associats a prendre consciència de la necessitat de viure una mobilitat sostenible i a fer-ho extensible al seu entorn professional i personal.
Consulta tota la informació fent clic aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore