Jornada tècnica per professionals sanitaris implicats en la vacunació a Catalunya

El proper dilluns 11 de juny de 9 a 14 hores, a l'Auditori de CaixaForum tindrà lloc l'acte de presentació del “Manual de vacunacions de Catalunya” a la Jornada tècnica per als professionals sanitaris implicats en la vacunació a Catalunya en la que AIFiCC hi serà present.

La coordinadora del grup de vacunes de l'AIFiCC, Pepi Estany, estarà present en una de les taules de debat, parlant sobre  “Infermeria i vacunes. Prescripció i administració de vacunes: valor i utilitat de les recomanacions oficials de vacunació en la pràctica assistencial”
La jornada està destinada a  professionals sanitaris: infermeres, metges de família i pediatres, especialment implicats en la vacunació així com  altres professionals sanitaris interessats en la prevenció de les malalties transmissibles
Cal fer inscripció a l'acte fent clic aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore