I TU? QUIN TIPUS DE FUMADOR ETS?

– Fundación más que ideas –

El positiu? ¿La tranquil·la? L'autoconvençut? Siguis qui siguis, si ets aquí ja formes part d'un altre tipus per a fumadors: aquells que estan pensant deixar de fumar.
Així que ENHORABONA per donar aquest primer pas i voler alliberar-te del tabac. Sabem que no és fàcil. Normalment donem aquest primer pas sols i, com bé saps, el tabac és una addicció que tira de nosaltres. La bona notícia és que ho has aconseguit, has donat aquest important primer pas.
Potser ja hagis intentat deixar de fumar o ho hagis pensat en alguna altra ocasió. Avui és una nova oportunitat i volem acompanyar-te perquè molt aviat aconsegueixis el teu propòsit.
No estàs sol en aquest camí. Milions d'exfumadors són la prova més clara que deixar de fumar és possible però, no anem a negar-ho, és un procés que de vegades no està exempt de dificultats. Probablement tinguis por a la síndrome d'abstinència o creguis que no seràs capaç. T'assegurem que amb ajuda ho aconseguiràs.
Cada persona té un procés diferent i l'important és que tinguis ganes d'abandonar el tabac i que també sàpigues on obtenir suport. Sabies que l'ajuda d'un professional multiplica per quatre les probabilitats de deixar de fumar?
Consulta tota la informació sobre els recursos per deixar de fumar al web de Fundación más que ideas

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore