INSCRIPCIÓ OBERTA: VI Jornada de Vacunes de l'AIFiCC

Data: 7 de juny
Lloc: C. de Sant Pau, 9 Igualada – Teatre Ateneu (com arribar)

La jornada que es celebrarà el dia 7 de juny de 2018 al Teatre de l’Ateneu de Igualada té l'objectiu d’aplegar professionals sanitaris que tinguin interès per les vacunes, ampliar coneixements i posar en comú experiències.

Enguany hem triat temes com la Comunicació, les respostes als mites més estesos, les plataformes informàtiques on podem actualitzar informació, la vacunació en situació de immunosupressió i dels seus convivent i la vacunació de la dona en totes les seves etapes vitals, actualitzant coneixement i aclarint dubtes, l’evolució en les indicacions de les vacunes a Catalunya i participarem en un taller on aprofundir en els casos que ens trobem en la pràctica diària.

Per tot això comptem amb professionals de diferents vessants i experts en la matèria.  

Esperem que els temes a tractar siguin del vostre interès i que la jornada de treball sigui profitosa. Us esperem a Igualada.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore