XIX Setmana sense fum, del 25 al 31 de maig

Us animem a participar en la XIX Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig d’enguany!
L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d’abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

El lema per a aquest any 2018 és “VIU A SAC, SENSE TABAC! Us animem a col·laborar en la XIX Setmana Sense Fum per tal d’aconseguir assolir el repte de millorar el gran impacte de campanyes anteriors!Podeu fer-ho participant en les diferents Propostes d’activitats (enllaç) que s’han preparat o fent difusió dels materials que hem creat per a l’ocasió materials específics de la Setmana Sense Fum per descarregar /imprimir.

A més, a partir de l’1 d’abril i fins al 10 de maig, us encoratgem a fer difusió de l’Enquesta al vostre àmbitAmb aquest qüestionari pretenem conèixer el consum de tabac i l‘opinió de la població en general en relació amb temes d’actualitat sobre tabaquisme. Amb la informació recollida es realitzarà un informe que es farà públic, com altres anys, en una nota de premsa abans de començar la Setmana Sense Fum. En el cas dels professionals sanitaris, igual que en els anys anteriors, us demanem la vostra col·laboració per recollir el màxim nombre d’enquestes de pacients i acompanyants, majors de 14 anys.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore