Editorial – Butlletí de l'Atenció Primària i Comunitària. “ENAPISC i professionals: tenir cura per curar”

A l'editorial del Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya s'ha realitzat un recull dels principals temes que es van debatre a la jornada que van organitzar conjuntament l'AIFiCC i la CAMFiC i on es van analitzar els aspectes vinculats amb un dels eixos de treball de l'Estratègia Nacional d'Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC): els professionals que han de tenir cura de les persones.  
Diferents veus vinculades a l'atenció primària van debatre sobre la dotació de professionals, l’autonomia de gestió, la millora de les condicions laborals, el desenvolupament professional i el reconeixement i social.
Podeu trobar aquesta editorial fent clic aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore