Nou grup de treball Salut i Escola de l'AIFiCC

Aquest any s’ha creat el grup de treball de Salut i Escola . Com a infermeres de família i comunitària que treballem per les persones i la comunitat, hem detectat la necessitat de crear aquest grup de treball que té com a objectiu principal ser referents de les infermeres que treballen a l'àmbit d'atenció primària al programa Salut i Escola. Què esperem i volem? Com ho farem? Volem que sigui un espai on sigui possible fer intercanvi d'experiències, recursos i coneixements. També volem detectar necessitats, unificar els criteris d'actuació i fer propostes de millora de coordinació i d'avaluació de les activitats que realitzem. Per últim volem definir el perfil i competències de la infermera que participa al programa de Salut i Escola.
Si vols formar part del grup de treball, o fer alguna proposta, així com expressar alguna inquietud o necessitat, pots contactar amb la secretaria de l'AIFiCC i et posaran en contacte amb la coordinadora del grup de treball.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore