Ester Risco i Jaume Martín, premiats amb els ajuts del PERIS 2016-2010

El Govern de la Generalitat, a través del Departament de Salut, ha impulsat el Pla estratègic de recerca i innovació en salut (PERIS) 2016-2020. Una eina que permetrà generar nou coneixement en els propers quatre anys, el qual tindrà una repercussió directa en la millora de la salut dels ciutadans.
La segona convocatòria del PERIS ha resolt concessió d’ajuts als infermers Jaume Martín i Royo, coordinador del Grup de Recerca de l'AIFiCC, i Ester Risco i Vilarasau, integrant del mateix grup, perquè puguin dur a terme els seus projectes. L'Ester Risco desenvolupa el seu projecte a la l’atenció sanitària i social en persones grans amb patologia crònica, i el Jaume Martín realitza la recerca sobre l’efectivitat d'una intervenció grupal psicoeducativa realitzada per infermeres d'atenció primària en pacients amb depressió i comorbiditat física.
Consulta tota la informació del PERIS fent clic aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore