Postgrau en Gestió i Dinamització de Projectes d'Envelliment Actiu i Saludable

Data d'inici: 1 de març 2018
Data de finalització: 10 de maig 2018
Horari: Dimarts i Dijous, de 16.30h a 21h

Lloc: Universitat Pompeu Fabra-BSM – C. Balmes, 132-134 de Barcelona – com arribar

Informació: Tel. 93 547 81 82

El Postgrau de Gestió i Dinamització de Projectes d'Envelliment Actiu i Saludable (Active & Healthy Ageing Project Management). de la UPF Barcelona School of Management, té com a objectiu donar a conèixer les millors eines per poder treballar per al benestar de les persones grans, tant des del sector públic com des del privat. En ell aprendràs a dissenyar, desenvolupar i gestionar: estratègies, projectes, actuacions, serveis, etc. que incentivin el manteniment de la salut, la integració i la participació de les persones grans, amb la finalitat de procurar un bon envelliment.

El curs està reconegut com a bona pràctica pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

En acabar el Postgrau de Gestió i Dinamització de Projectes d'Envelliment Actiu i Saludable (Active & Healthy Ageing Project Management) tindràs els coneixements necessaris per poder fer propostes en benefici de les persones grans des de l'Administració (Departaments), serveis públics o privats de salut, sociosanitaris, residencials, casals, etc. ; des del món associatiu i l'àmbit comunitari ; des d'entitats o empreses de serveis culturals, educatius, esportius o turístics, jurídics, d’assegurances, etc.; des d’ empreses fabricants de productes ; des de consultores de l’ àmbit de la mobilitat, comunicació, imatge i publicitat, disseny, etc.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore