Doris Grinspun, investida doctora honoris causa per la Universitat de Lleida.

La Dra. Doris Grinspun serà la primera infermera investida doctora honoris causa per la Universitat de Lleida (UdL), a proposta de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia (FIF-UdL ). L’acte d’investidura serà el proper 8 de febrer de 2018 a les 18h, a la sala Victor Siurana del Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida. Doris Grinspun és Gerent General de l’Associació Professional d’Infermeres d’Ontàrio – RNAO.
Nascuda a Xile, Grinspun va estudiar infermeria a Israel i a la Universitat de Michigan als EUA. Referent de la professió infermera i dels sistemes de salut, ha treballat i encara ho fa durament per atorgar a les infermeres orgull i rellevància. De fet, considera les infermeres cabdals dins els sistema sanitari. Per això, no dubta en afirmar que “un país amb bones infermeres, és un país més feliç”. Doris Grinspun ha estat convidada en més d’una ocasió per l’AIFiCC acompanyant-nos en actes científics i jornades de treball. Sempre ha estat un plaer compartir amb ella els seus coneixements, i des de l’AIFiCC la felicitem per aquesta merescuda investidura com a doctora honoris causa.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore