26/03/2018


Lorena Villa, membre de l'AIFiCC, rep el premi #TenimTalent de la Societat Catalanobalear d’Infermeria

Lorena Villa, membre de l'AIFiCC, rep el  premi #TenimTalent de la Societat Catalanobalear d’Infermeria

La Societat Catalanobalear d’Infermeria atorga 10 premis per a Joves Talents en infermeria per a 10 categories diferents: gestora, doctora en ciències de la salut, atenció primària i comunitària, atenció especialitzada, emprenedoria i innovació, docent, recerca, milennial i categoria lliure. L’objectiu és premiar a joves talents, entre 23 i 35 anys d’edat, de la infermeria catalana i balear, amb projecció de futur en el món de la infermeria amb l’objectiu de visibilitzar-los dins de la disciplina.

Premiada a la segona edició dels premis #tenimtalent, Lorena Villa és infermera especialista en família i comunitària via IIR (Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària del Consorci Sanitari de Terrassa). Des de fa un any és Professora associada Departament d’Infermeria Salut Pública Salut Mental i Salut Materno Infantil Universitat de Barcelona i Tutora Oposicions d’Infermeria OPE a Oposalud. 

Vinculada a l’AIFiCC des que és infermera especialista, ha  liderat el Grup de Residents de la nostra associació i en els últims tres anys s’ha dedicat més directament el camp de la recerca infermera essent la secretaria del Grup de Treball de Recerca de l’AIFiCC. És també co-fundadora de Healthink Agency en Healthink Agency.  
 
L’entrega del premi, serà el proper 12 d’abril a les 18 hores a l’Auditori de la Societat Catalanobalear d’Infermeria (Major de Can Caralleu, 1-7). Des de l’AIFiCC felicitem a la Lorena per aquest guardó.
 


Veure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes