22/11/2016


La Fundació Infermeria i Societat (FIS) convoca els seus primers premis anuals

La Fundació Infermeria i Societat (FIS) convoca els seus primers premis anuals

La Fundació Infermeria i Societat (FIS) convoca els seus primers premis anuals per a reconèixer el desenvolupament professional i la projecció social de la infermeria.

Les candidatures poden ser presentades per les infermeres i infermers col·legiats fins el 20 de desembre a través del formulari habilitat a la web de la FIS, en la que es poden consultar les bases generals de la convocatòria. Els Premis Infermeria i Societat es lliuraran el febrer de 2017.

Amb una dotació econòmica de més de 30 mil euros, els premis estan dividits en set categories que distingeixen els mèrits professionals en diferents aspectes:

·         La trajectòria professional

·         La bona pràctica

·         La innovació infermera

·         Projectes infermers de cooperació sanitària internacional, sota el nom de Flors Sirera en homenatge a la infermera manresana voluntària de Médicos del Mundo que va ser assassinada el 1997.

·         La difusió i comunicació de la professió infermera, amb dos reconeixements: per a projectes realitzats per infermeres i un altre pels realitzats per altres professionals, empreses o institucions.

·         A les entitats, que amb la seva activitat impacten en la promoció de la salut i la professió infermera

·         A Prop Teu, màxim guardó amb el que es valorarà la contribució al desenvolupament de la Infermeria en tant que ciència i disciplina professional i la seva concreció en línies específiques capdavanteres a favor del desenvolupament professional i que contribueixen decisivament a la seva revalorització i a la seva projecció social.

Més sobre infermeria i societatVeure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes