29/06/2016


Informació sobre el Pla Integral per a la promoció de salut mitjançant l'Activitat Física i l'Alimentació Saludable (PAAS).

El Pla Integral per a la promoció de salut mitjançant l'Activitat Física i l'Alimentació Saludable (PAAS) ha publicat nous enllaços dels darrers documents realitzats, per a la seva divulgació.

Passar-ho bé i menjar millor! Recomanacions per a campus esportius i casals d'estiu 2016.

L'alimentació en la primera infància, de 0 a 3 anys. 2016.

Acompanyar els àpats dels infants.

Festes divertides i saludables.

Any internacional del llegum. Monogràfic i més de 30 receptes.

Fruita fresca monogràfic.

Envelliment saludable.

Pujar escales millora la salut.

Hidratació i gent gran. L'aigua és vida.

L'activitat física és saludable a totes les edats.


El 14 de novembre es celebrarà la IX Jornada del Pla Integral per a la Promoció de la Salut mitjançant l'Activitat Física i l'Alimentació Saludable.

El programa de la Jornada inclourà, entre altres, novetats sobre envelliment, alimentació saludable i activitat física adreçades a diferents etapes vitals i es donaran a conèixer els guanyadors de la quarta edició dels Premis PAAS. Així mateix es farà la presentació dels cinc projectes guanyadors de l’anterior edició.
 
A més a més, durant la jornada es reflexionarà sobre com treballar de forma intersectorial sobre l’alimentació, l’activitat física i l’entorn saludables com a  determinants de la salut, en el marc del Pla Interdepartamental de Salut Pública |PINSAP|.
La quarta edició dels Premis PAAS té com a objectiu reconèixer i difondre els projectes o iniciatives que millor han contribuït a assolir els objectius del PAAS en els cinc àmbits: educatiu, sanitari, comunitari, laboral  i de recerca.

Us animem a inscriure-us-hi utilitzant el formulari que trobareu a Inscripció Jornades PAAS 2016

L’enllaç per optar a la quarta edició dels premis PAAS el trobareu a Premis PAAS 2016

Data límit de presentació de projectes, 15 d'octubre.


Veure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes