19/09/2016


Health Science, l'App d'actualització científica per professionals sanitaris.

Health Science, l'App d'actualització científica per professionals sanitaris.

Health Science és una aplicació gratuïta d'actualització científica per professionals sanitaris, que ha estat creada per ser una eina útil que proporcioni evidència mitjançant els resums de revistes nacionals i internacionals, per estar al dia d'una forma ràpida i senzilla.

L'aplicació, ja disponible en sistemes iOS i Android, ofereix:

- Resums publicats de les revistes més importants a nivell nacional i internacional de cada especialitat. Els usuaris tenen a la seva disposició informació actualitzada en temps real i de manera permanent als seus dispositius.

- Accés als resums de les publicacions, de més de 200 revistes científiques, en l'idioma original en un format de lectura àgil i agradable.  A més, permet guardar els articles preferits per consultar-los en un altre moment.

- Un cop descarregat el contingut a l'App, podran consultar-se els continguts sense necessitat de connexió a internet.

- Compartir les publicacions a xarxes socials i interactuar amb els professionals de forma dinàmica, per tal de difondre i potenciar els coneixements de recerca.

Health Science, ha estat creada per Octavi Rodríguez, infermer d'emergències i expert en TIC aplicades a la salut, i Lorena Villa, especialista en infermeria familiar i comunitària, i coordinadora dels grups de Residents i Especialistes, i Recerca d'AIFICC.

Descarrega't el dossier aquí.


Veure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes