05/07/2016


Desenvolupament de les directrius per a l'exercici de la Gestió Infermera de la Demanda als centres sanitaris.

 Desenvolupament de les directrius per a l'exercici de la Gestió Infermera de la Demanda als centres sanitaris.

Les infermeres catalanes han consensuat, via norma d'autoregulació, la Gestió Infermera de la Demanda, és a dir, com les infermeres atenen, resolen o deriven la primera sol·licitud d'atenció que fan les persones quan acudeixen a un centre sanitari ja sigui CAP, CUAP, hospital, centre sociosanitari, etc.   El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), a data del dia 1 de Juliol, recull l'acord del Consell de Col·legis d'infermeres i infermers de Catalunya, pel que fa a com desplegar la Gestió Infermera de la Demanda als centres sanitaris. 

Consulta el DOGC Núm. 7153 - 1.7.2016 ACORD de 15 de juny de 2016, de desenvolupament de les directrius per a l'exercici de les actuacions infermeres en l'anomenada gestió d'infermera de la demanda establertes en virtut de l'Acord del mateix consell adoptat en la sessió plenària de 19 de juny de 2013.
 

Desenvolupament de la Gestió Infermera de la Demanda a AIFiCC. 
 

El Grup de Gestió de la Demanda d'AIFICC té com a objectiu el desenvolupament òptim de la gestió de la demanda a Catalunya. Com a resum de la seva trajectòria, destaquem la publicació del Document de Gestió de la Demanda l'any 2007 i desde llavors, i en col·laboració amb el COIB, han desenvolupat la formació a les infermeres i infermeres d'Atenció Primària de Catalunya fins al moment.

Entre les seves actuacions de futur està elaborar una guia-manual basada en EBE de les millors pràctiques per la gestió de la demanda, així com treballar perquè la prescripció infermera sigui aviat una realitat. La vessant científica també és present en aquest grup, que vol potenciar la recerca sobre gestió de la demanda.   


Veure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes