22/03/2017


Convocatòria Infermer/a Institut d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol

El Govern de la Generalitat, a través del Departament de Salut, ha impulsat el Pla estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS) 2016-2020, una eina que permetrà generar nou coneixement en els propers quatre anys, un coneixement que tindrà una repercussió directa en la millora de la salut dels ciutadans.

Dins d'aquest marc s’atorguen subvencions per a projectes de recerca, l'AIFiCC ha tingut l’oportunitat d'optar a una subvenció juntament amb altres entitats: CEEISCAT, CAMFiC, IDIAP Jordi Gol, ICS, per dur a terme el següent projecte llur convocatòria és:

Convocatòria Infermer/a
Institut d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol.

L’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol i Gurina necessita contractar un Infermer/a per el projecte (Eficàcia d’una intervenció de formació i la implementació d’una alerta electrònica a la història clínica informatitzada per a millorar el diagnòstic precoç del VIH i altres infeccions de transmissió sexual a Atenció Primària: Un assaig clínic aleatoritzat). Amb codi d’expedient PERIS: SLT002/16/00108.

Es requereix:
• Infermera que treballi a l’àmbit d’Atenció Primària amb formació en VIH, experiència en coordinació de formació, docència i recerca. Experiència mínima a l’Atenció Primària de 5 anys

Per a més informació us adjuntem document a baix:


Veure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes