09/06/2017


Conveni de col·laboració entre la Fundació TICSalut i l'AIFiCC per l'acreditació de continguts del portal APPSalut.

La Fundació TicSalut és un organisme del Departament de Salut, formada per diverses administracions públiques involucrades en els àmbits de la salut, el benestar social i les tecnologies de la informació i la comunicació, així com per agrupacions d’hospitals i centres sanitaris, que treballa per impulsar el desenvolupament i la utilització de les TIC i el treball en xarxa en l'àmbit de la salut, fa d’observatori de noves tendències, innovació i seguiment d'iniciatives emergents, i ofereix serveis de normalització i homologació de productes.

Actualment, la Fundació TicSalut està impulsant el projecte del portal App Salut i la Plataforma de Salut Digital. El portal AppSalut és un portal web en el que es recullen un seguit d’aplicacions mòbils (en endavant, app), relacionades amb l’àmbit de la salut i el benestar social, les quals han superat un procés d’acreditació prèviament definit i de domini públic. Les aplicacions incloses al portal, podran ser recomanades per part d’un professional als seus  sanitaris.

Per l’acreditació de cadascuna de les aplicacions mòbils candidates a ser incorporades al portal AppSalut, l’Oficina mHealth, de la Fundació TicSalut, ha establert marcs de col·laboració amb terceres entitats/organitzacions referents en la seva àrea, com ara l'AIFiCC.

Aquest conveni té per objecte regular les condicions mitjançant les quals AIFiCC, a petició de la Fundació TicSalut, farà difusió del portal AppSalut entre el seus associats amb l’objectiu d’aportar professionals experts interessats en formar part del grup de certificadors que acreditin el bloc de continguts de les aplicacions mòbils amb el fi d’incorporar-se al citat portal, propietat de la Fundació.
 
La  col·laboració està basada en la identificació i proposta de professionals de referència i experts en diferents àrees de la salut, els quals, i sota la responsabilitat de AIFiCC, poden ser requerits per realitzar, en nom propi i per compte de l’entitat, l’acreditació del bloc de Continguts d’una app concreta a la seva especialitat. 


Veure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes