29/12/2016


Casa nostra, casa vostra, presenta la Nit de benvinguda a les persones refugiades.

Casa nostra, casa vostra, presenta la Nit de benvinguda a les persones refugiades.

Casa nostra, casa vostra és una campanya que neix d’un gran grup de persones independents que treballen al món de la comunicació i que, el passat 9 de maig, curiosament el dia d’Europa, van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat.

A la tornada, van veure clar que havien de denunciar el que hi havien vist i que havien de fer alguna cosa per canviar la situació de les persones refugiades i migrants. A poc a poc, van anar sumant complicitats de moltes persones que volien donar resposta a l’anomenada “crisi migratòria” que viu la Mediterrània.  
Quan van notar que el projecte estava creixent, es van adonar de seguida que l’havien de compartir i que l’havien d’obrir a la participació de la societat civil i les entitats.  

Ara, Casa nostra, casa vostra ja no és ningú en concret i és tothom alhora. És un grup de persones independents i un conjunt d’entitats del país de la que AIFICC forma part.

L'organització assegura: <<Volem acollir persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences. Però també volem acollir aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna. A totes aquestes persones els volem dir: casa nostra és casa vostra>>.

El proper 11 de febrer de 2017 Casa nostra, casa vostra, celebrarà la NIT DE BENVINGUDA A LES PERSONES REFUGIADES al Palau Sant Jordi de Barcelona. Més informació a
casanostracasavostra.cat

A més a més, des de l'organització, sol·liciten la col·laboració de tots i totes en la signatura del manifest per arribar a una conscienciació col·lectiva i de les institucions en relació a l'anomenada <<crisi migratòria>>.

Per últim, per ajudar en la difusió de la campanya, us animem a enganxar al vostre barri o localitat el cartell de la campanya, perquè entre tots FEM GRAN LA CAMPANYA

 


Veure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíNursing NowINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes