08/07/2018


19 guies de pràctica clínica basades en l'evidència

 
Realitzades pels professionals dels grups de treball de l'AIFiCC i/o en col·laboració amb altres institucions, les guies de pràctica clínica tenen l'objectiu de donar suport al professional i promoure la pràctica basada en l'evidència, sempre amb la finalitat de promoure l'excel·lència en les cures i millorar la salut de la població.

Al web trobareu guies per a l'abordatge de nafres i ferides, de l'hàbit tabàquic, dels trastorns nutricionals, respiratoris, del son, o de l'eliminació urinària entre d'altres. També, guies per millorar habilitats clíniques com l'entrevista motivacional o l'exploració física.

Enguany, hem publicat la Guia pràctica de l'abordatge dels trastorns del son elaborada conjuntament amb la Sociedad Española de Sueño. Aquesta guia va presentar-se al passat Congrés de l'AIFiCC a Tarragona i dóna les eines per a la detecció, diagnòstic, tractament dels trastorns del son, així com informació per a pacients. 
Accedeix a les guies aquí.Veure totes les noticies

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes