1. Beneficis soia - 2. Intolerància lactosa - 3. Etiquetatge aliments (3 sessions)


DATES

HORARI: 16 de gener de 2019 de 16 a 19h
LLOC: Seu AIFiCC - C Balmes 172 1r 2a de Barcelona (Com arribar)

PREUS

SOCI: 0 € NO SOCI: 15 € Grup Treball AIFiCC: 0 €
Estud/Resi SOCI: 0 € Estud/Resi NO SOCI: 7 €

INTRODUCCIÓ

BENEFICIS DE LA SOIA PER A LA SALUT DE LA DONA
Elena Marín Martín, Llicenciada en Farmàcia, Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Master en Dirección de Asuntos Públicos. Experta en Nutrició i Salut en Qualitat Pascual.

INTOLÈRANCIA A LA LACTOSA
Andrea Grau Domingo, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (UB). Postgrau Nutrició Clínica i Ciència Avançada dels Aliments (IL3 - UB). Postgrau Farmacologia, Nutrició i Suplementació en l’Esport (IL3 - UB). Col·legiada CAT001116 del CODINUCAT. Visitadora mèdica de Qualitat Pascual (visita a Professionals de la Salut, i impartir docència d’educació nutricional i alimentària).

ETIQUETATGE DELS ALIMENTS ENVASATS
Fina Corredor Castillo, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (URV). Postgrau en Tractament Dietètic del Sobrepès i l'Obesitat (UB). Col·legiada CAT00084 del CODINUCAT. Visitadora mèdica de Qualitat Pascual (visita a Professionals de la Salut, i impartir docència d’educació nutricional i alimentària).



Veure totes les formacions presencials

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquí



INFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes