2a edició tarda de gestió


DATES

HORARI: 2 d'abril de 16.30 a 19h
LLOC: Seu AIFiCC - C Balmes 172 1r 2a de Barcelona (Com arribar)

PREUS

SOCI: 0 € NO SOCI: 0 € Grup Treball AIFiCC: 0 €
Estud/Resi SOCI: 0 € Estud/Resi NO SOCI: 0 €

INTRODUCCIÓ

La Honorable Sra. Consellera de Salut, Patrícia Patricia Gómez, de Ses Illes participarà a la segona edició de Les tardes de Gestió de l'AIFiCC, que es farà el proper dimarts 2 d'abril entre les 16.30 i les 19.00ha la seu de l'Associació.

Diplomada en infermeria per la Universitat de les Illes Balears. Màster en Gestió i Planificació Sanitària per a Directius de Salut per la Universitat Europea de Madrid. Des de l'any 2011 i fins a ser nomenada consellera de Salut, el juliol de 2015, ha estat infermera d'Atenció Primària de Mallorca.

Les tardes de gestió ens permetran durant una estona conversar i reflexionar amb un convidat/da expert sobre temes de lideratge i gestió.

Un espai per exposar dubtes i neguits entorn a la professió  de la infermera d' Atenció Primària: com estem, quina situació tenim, quantes infermeres hi ha en llocs de presa de decisions... Endefinitiva debatre tots aquells temes que ens interessen i ens afecten directament.

Us convidem a ser-hi i parlar en primera persona amb la responsable dels serveis de salut de les Illes.

Places limitades!Veure totes les formacions presencials

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes