18/01/2019


XIV Jornada de la Xarxa AUPA

AUPA, “Actuant Units per a la Salut”, és una xarxa d’Equips d’Atenció Primària i Salut Pública, que tenen l’objectiu d’impulsar i difondre el model comunitari en el sistema sanitari català, especialment en l’àmbit de l’Atenció Primària i la Salut Pública.

La xarxa AUPA és la representació a Catalunya de la “Red de Actividades Comunitarias” (RAC)  del Programa d’activitats comunitàries a l’Atenció  Primària de la Societat Espanyola de Medicina de Familia i Comunitaria (SEMFYC). I va ser escollida pel Network TUFH (el projecte de l’OMS i la WONCA Towards Unity for Health) com un dels dotze projectes de camp de demostració d'integració de la salut pública en l’atenció primària. La xarxa està oberta a la participació de qualsevol Equip d’Atenció Primària i de Salut Pública de Catalunya que tingui interès a treballar amb una orientació de salut comunitària.


El proper dia 18 de gener de 2019 es celebra la XIV Jornada de la Xarxa AUPA, un any més a la Jornada es realitzarà una presentació de projectes de salut comunitària de Catalunya, en dos taules principals a les que es debatrà sobre sobre la importància de les aliances en salut comunitària i l'avaluació dels processos i les intervencions.  

Consulta el Programa
Lloc: Carrer de l'Advocat Gallego, 2 43840 Salou, Tarragona

Inscripcions: http://www.camfic.cat/DetallActivitat.aspx?id=7535
Envia les teves experiències a http://comunicacions.camfic.cat/envio_comunicacion.aspx?Idcomunicacion=51 


Veure tots els congressos

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes