04/04/2019


XI Congrés Nacional de FAECAP

En nom de la Federació d'Associacions d'Infermeria Comunitària i Atenció Primària (FAECAP) i de la Societat Científica d'Infermeria Familiar i Comunitària d'Euskadi (EFEKEZE) us informem que els propers 4, 5 i 6 d'abril de 2019 se celebrarà el XI Congrés Nacional de FAECAP, I Congrés de EFEKEZE i VIII Trobada Nacional de IIR i de Tutors. L'esdeveniment se celebrarà al Palau de Congressos Europa de Vitòria-Gasteiz.

Sota el lema Treball col·laboratiu, integració i empoderament, eixos de la cura, els Comitès Organitzador i Científic preparen un programa de màxima qualitat i actualitat. L'objectiu és reflexionar i identificar aquests eixos per avançar cap a una cura integral, col·laboratiu i integrat amb la comunitat, l'àmbit hospitalari i sociosanitari; i alhora progressar en l'apoderament professional i de l'Atenció Primària de salut.

El termini màxim per l'enviament de comunicacions lliures, és el 20 de desembre.

Pots accedir al vídeo promocional del congrés

Consulta tota la informació del congrés aquí


Veure tots els congressos

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes