04/04/2019


XI Congrés Nacional de FAECAP

En nom de la Federació d'Associacions d'Infermeria Comunitària i Atenció Primària (FAECAP) i de la Societat Científica d'Infermeria Familiar i Comunitària d'Euskadi (EFEKEZE) us informem que els propers 4, 5 i 6 d'abril de 2019 se celebrarà el XI Congrés Nacional de FAECAP, I Congrés de EFEKEZE i VIII Trobada Nacional de IIR i de Tutors. L'esdeveniment se celebrarà al Palau de Congressos Europa de Vitòria-Gasteiz.

Sota el lema Treball col·laboratiu, integració i empoderament, eixos de la cura, els Comitès Organitzador i Científic preparen un programa de màxima qualitat i actualitat. L'objectiu és reflexionar i identificar aquests eixos per avançar cap a una cura integral, col·laboratiu i integrat amb la comunitat, l'àmbit hospitalari i sociosanitari; i alhora progressar en l'apoderament professional i de l'Atenció Primària de salut.

Pots accedir al vídeo promocional del congrés

Consulta tota la informació del congrés aquí


Veure tots els congressos

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes