18/10/2018


VII Jornades d'Actualització d'IFiC - Manresa'18

VII Jornades d'Actualització d'IFiC - Manresa'18

Data: 18 d'octubre de 2018
Data FI INSCRIPCIONS: 10 d'octubre de 2018
Lloc: Av. Universitària, 4-6 Manresa - Fundació Universitària del Bages (com arribar)

El proper 18 d'octubre celebrem les VII Jornades d'Actualització d'Infemeria Familiar i Comunitària de l'AIFiCC, a la Fundació Universitària del Bages (FUB) a Manresa, sota el lema "Fent camí per una nova infermeria més resolutiva, més eficaç”.

Al llarg dels últims anys, la infermeria ha evolucionat en quant a formació i coneixements, això ha permès establir nous reptes que permetran millorar els serveis i l’atenció al ciutadà que atenem. Tot i així, una part de la comunitat encara considera al metge com l’únic agent vàlid per a la resolució dels seus problemes de salut.

Això requereix d’una formació i actualització de coneixements adequada que permeti una atenció de qualitat i autònoma pel maneig de la demanda aguda i prescripció infermera, de manera que siguem un referent pels pacients.

El camí ja està començat, només depèn de nosaltres les infermeres, que sigui llarg i constructiu. Hem demostrat sempre ser un col•lectiu molt professional, ara és quan hem d’obrir la nostra professió a la població, donar-nos a conèixer i sobretot estimar el que fem. Només si creiem en el que fem, podrem aconseguir el respecte i consideració que ens mereixem.

Us hi esperem!


Veure tots els congressos

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes