07/10/2015


V Jornades d’ Actualització d’ Infermeria Familiar i Comunitària

V Jornades d’ Actualització d’ Infermeria Familiar i Comunitària

En plena immersió dels equips d&39;atenció primària catalans en un procés d&39;acreditació, no podia ser un altre el lema de les V Jornades d&39;Actualització d&39;Infermeria Familiar i Comunitària.

Catalunya, pionera a Europa en l&39;aplicació d&39;un sistema d&39;avaluació continua de la qualitat, vol que la seva atenció primària es conegui millor i comprengui les relacions entre el que fa i els resultats que és capaç d&39;assolir i, conseqüentment, millori en el seu funcionament. L&39;acreditació ens parla del lideratge, la planificació, la gestió de persones, recursos i processos, de crear aliances, de conèixer la satisfacció dels pacients i dels professionals i dels resultats del que fem i que ens permet establir propostes de millora. En definitiva d&39;àmbits gens desconeguts per les infermeres i en els que hi participem de forma activa. La nostra història en marca un camí d’evolució constant cap a la millora en la prestació de cures, arribant al dia d’avui amb l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària, que va iniciar el passat mes de maig  la 5a. edició.

Es diu ràpid, però ha sigut un camí llarg amb uns objectius lluitats i guanyats a pols. El resultat de la nostra feina és visible i mesurable, per això som referents clau en l&39;àmbit de la salut i treballem en equip per proporcionar una atenció de qualitat dirigida a la persona, la família i la comunitat. L&39;objectiu comú de les competències de la professió d&39;infermeria és tenir cura de les persones, una primària més resolutiva ens fa més propers a la població.
Les jornades que l&39;AIFiCC organitza són una clara proposta de millora per compartir les experiències i ampliar els coneixements que sens dubte faran augmentar la qualitat de la nostra atenció i caminar cap a l&39;excel·lència. T’ animem a participar-hi! 

Web jornades

V Jornades d’ Actualització d’ Infermeria Familiar i Comunitària Si vols formar-te, no pots deixar de venir; si ets sents part de l&39;AIFiCC, nosaltres comptem amb tu.Veure tots els congressos

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes