10/12/2018


Nou espai de debat: Tardes de Gestió

Horari: 10 de desembre a les 18h
Lloc: Seu AIFiCC - C. Balmes, 172 1r 2a Barcelona (com arribar)
Preu: Gratuït per als/les associats/des (Fes-te AIFiCC)

Des de l’AIFiCC volem oferir a totes les nostres associades i associats un espai de debat i reflexió entorn a la gestió.

Les tardes de gestió ens permetran durant una estona conversar i reflexionar amb un/a convidat/da expert/a sobre temes de lideratge i gestió. Un espai per exposar dubtes i neguits entorn a la professió de la infermera d'Atenció Primària: com estem, quina situació tenim, quantes infermeres hi ha en llocs de presa de decisions... En definitiva, debatre tots aquells temes que ens interessen i ens afecten directament.

Us volem anunciar ja la primera “Tarda de Gestió” que serà el proper 10 de desembre a les 18h a la seu de l'AIFiCC. En aquesta, la ponent serà Assumpció Lailla, diputada per democrates per Catalunya i dins el grup parlamentari i republicà, i infermera especialista en Salut Mental.

Reserveu-vos l’agenda!


Veure tots els congressos

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes