15/10/2015


I Jornada TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) d&39;Infermeria d&39;Atenció Primària

I Jornada TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) d&39;Infermeria d&39;Atenció Primària

El proper 15 d&39;octubre d&39;enguany celebrarem a Mataró la I Jornada Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) d&39;Infermeria d&39;Atenció Primària de Catalunya, que sota el lema &34;Fem Salut en Xarxa&34; pretén conscienciar el col·lectiu d&39;Infermeria de la necessitat d&39;emprar les noves tecnologies i dels avantatges d&39;aprofitar totes les possibilitats que ofereixen per a la nostra feina. L&39;objectiu és no tan sols adequar-nos a la realitat social de les TIC sinó esdevenir un referent en el seu ús.

En aquesta direcció, hem preparat una Jornada diferent, on podrem posar-nos al dia i aprendre, i alhora, i per què no, passar-nos-ho bé Cliqueu al link per veure una primera versió del programa: I no oblideu d&39;apuntar-vos la data a la vostra agenda.
Us hi esperem!!
Programa de la jornada Web I Jornada TIC

Programa de la jornada

Web Jornada


Veure tots els congressos

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes